Milla 6 månader

9/5 – 06 Milla tränar ganska mycket att ligga på mage nu och hon kommer upp med överkroppen mycket högre än tidigare och hon har börjat försöka dra upp knäna för att komma upp i krypläge.

8/5 – 06 Millas tredje tand är på väg upp. Den sitter i underkäken.

5/5 – 06 Familjen åkte till Gaucin i Spanien! Vi bodde hos Laima, Mikael och Vilhelm (en söt liten kille på 10 månader) uppe i bergen. De har varit i Spanien i 3,5 månader och hyrt hus på två olika ställen. Nu bodde de uppe i bergen med utsikt över Gibraltar och Afrika. Det var uppåt 20 grader varmt och vi har mått som prinsar (och prinsessor såklart)! Vi har gjort några utfärder bl a till Gibraltar och kikat inne i grottorna som finns där och så har vi åkt in i landet till Ronda, en stad känd för sin tjurfäktarskola och såklart åkte vi ner till kusten och promenerade längs stranden. Det finns också många vandringsleder i bergsområdet och vi gjorde varsin tur och fick se fantastiska landskap. Milla är en tuff tjej, hon anpassar sig väldigt bra till nya miljöer och nya människor. Hon tyckte att Vilhelm var en rolig filur och satt gärna och lekte bredvid honom utan problem. Det var heller inga problem att sova i ett nytt hus och i en ny säng. Vår lilla tuffing!

22/4 – 06 Mamma är i göteborg och pappa och Milla är själva hemma. Det går hur bra som helst. Milla slog nytt sovmorgonrekord med en och en halv timme. Hon tog efter pappa direkt och struntade helt enkelt i att vakna. Vi har gåtränat, babysimmat (Milla fick sitt diplom!) och promenerat i det underbara vädret. Imorgon kommer mamma med tåget på eftermiddagen och vi ska hämta henne då. Det är kul och spännande att vara själva, men visst saknar vi den där mamman :)

15/4 – 06 Millas första tänder är på väg upp. Man känner att en tand precis har brutit igenom och man kan skymta att den andra är på väg. Det är de två i nedre käken (som är vanligast att barnen får först) som är på väg.

14/4 – 06 Milla höll i våra händer och tog sina första stapplande steg idag, det var stort! Bebisar föds med bl a gåreflex, men för att de ska lära sig att gå måste den försvinna. För Milla försvann den reflexen för länge sen och vi har inte sett några tendenser till gång tidigare. Det var verkligen häftigt att se vår lilla tjej ta sig fram på fötterna bara hållandes i våra händer. Det var såklart vingligt, men det gick ändå rätt snabbt framåt.

12/4 – 06 Milla har börjat sova på sidan, eller iallafall så gott det går.
Vi åkte till Piteå för att fira påsk! I Piteå passar mamma och pappa på att gå ut och äta medan mormor och morfar sitter barnvakt, lyxigt! Det är dock inte första gången eftersom pappa tog med mamma ut på restaurang redan då Milla var en månad och mamma fyllde 30. Mormor fick sätta i nappen ett par gånger och Milla vaknade också till en gång så att mormor fick ta upp och guppa henne i täcket. Som tur var så hade vi visat mormor täcktricket :-)