Milla dansar ut en tand

I tider kring melodifestivalen är det ganska mycket musik i huset som inte jag har startat.. Det är kul att barnen gillar musik, även om man ibland får överdoser av vissa låtar. Till musiken brukar det dansas hejvilt och så även igår. Utklädd i sin sjöjungfrudräkt körde Milla en väldigt animerad dans och råkade knocka sig själv i munnen. Hon såg lite förskräckt ut och kom gåendes när den högre framtanden trillade ut på golvet :)

Väldigt skönt tyckte jag och Lotta, med den förra framtanden färskt i minnet. Där var det gröt i nästan två veckor innan den äntligen ramlade ut. Milla ville att jag skulle dra ut den, men jag fick inte grepp om den. Jag föreslog att jag skulle hämta en tång så jag fick lite bättre grepp, och Milla tyckte det lät som en bra idé, men mamman satte stopp för det..

This article has 1 comment

  1. Trés heureux de voir Tonio et ta mother dans votre bout du monde.Belle surprise.Vous avez du passer de supers bons moments tous ensemble , tes photos en donnent vraiment l&.is17;impres28on#Je constate aussi que même tes photos de nature sont superbes ,je rejoins JR pour te dire que à travers ton blog, c’est un peu comme si nous aussi nous étions au CANADA.vivement CUBA.A bientôt.ps:pense à enregistrer le passage à la tv du maintenant célèbre TONIO!!!

Skriv kommentar