Stolta Milla har slutat med nattblöja

Under ett tag så har vi räknat nätter som Millas blöja varit torr när hon vaknat på morronen. När hon själv tyckte att den varit torr en hel drös med nätter på raken så ville hon sova utan. Sagt och gjort och vi har nu en mäkta stolt Milla som sover i bara trosor. Hon kommer ibland upp på natten och kissar så hon har varit torr ganska länge. Vi har köpt plastad frotte till sängen för säkerhets skull ifall olyckan skulle vara framme.

Elis sa till för första gången för någon vecka sedan att han behövde kissa och han höll sig för blöjan och gick in på toaletten. Väl där så drog vi ned blöjan och han kissade – på golvet :) Jag tänkte att vi kanske skulle hinna ta fram pottan, men icke. Den vill han för övrigt fortfarande inte veta av så det hade nog inte gått ändå. Hur som helst så börjar han så sakteliga vara medveten om när han är nödig iallafall så vi får väl se till sommaren om han vill bli vän med pottan eller toan.

För er som tycker vi är usla på att ta kort numera, så kan jag bara hålla med. Vår lilla smidiga kamera har varit på lagning för andra gången på kort tid och vi har varit utan den sen i november. Nu ligger den på posten och väntar på att bli uthämtad och jag hoppas det kommer fler bilder snart!